Am apărut în e-bihoreanul

Am apărut în e-bihoreanul

Într-o lume a indiferenței și a nepăsării, dornică doar de propria afirmare și parvenire, celălalt și nevoia lui rămâne pe ultimul loc, adesea cel mai neglijat. Ne hrănim din orgolii și dorințe efemere, mergem înainte fără să ne pese și fără să le acordăm atenție celor care au atâta nevoie de puțin din ceea ce avem noi.

Suntem încântați să observăm că atunci când am vrut să facem ceva frumos, nobil, pentru cei năpăstuiți de soartă am avut sprijinul partenerilor noștri, cât și sprijinul celor care pot să ducă vestea mai departe. Rolul evenimentului nu a fost unul de popularizare a unei fapte bune, ci prin mediatizare ne-am dori să găsim mai mulți prieteni și parteneri care să ni se alăture în demersul nostru de a-i ajuta pe alții. Credem că împreună putem face mult mai mult. Puținul nostru adunat și dăruit, înseamnă enorm pentru cei care nu au aproape nimic.

Apariția din e-bihoreanul.ro ne-a încurajat și sperăm să îi determine și pe alții să ni se alăture în cadrul Asociației Changes for All, pentru un rezultat cât mai bun.

Lasa un comentariu