Cărucioare cu rotile – Ediție specială (1)

Cărucioare cu rotile – Ediție specială (1)

Am vorbit deja, în câteva rânduri concentrate, despre posibilitățile pe care le aveți dacă sunteți în căutarea unui fotoliu rulant la preț accesibil. Fie cu acționare manuală sau electrică, aceste cărucioare pot fi, într-adevăr, un sprijin la nevoie. Astăzi vom aprofunda puțin mai mult subiectul cu o compilație folositoare despre cărucioarele de poziționare.

Cărucioare cu rotile de poziționare, diferite modele

Cărucior cu rotile cu tetieră – YJ-011E

Poziția șezândă poate deveni dificilă pentru utilizatorul de fotoliu rulant. Nu doar din punct de vedere al disconfortului fizic sau al monotoniei, dar și din motive strict medicale. De aceea, vă prezentăm acest model de cărucior pentru adulți care, la nevoie, permite utilizatorului să se întindă ca într-un pat.

Acest cărucior prezintă șezut și spătar confortabil. În mod special, spătarul reglabil amplifică comoditatea; se lasă până la nivelul șezutului. Construit pe un cadru de oțel vopsit, căruciorul beneficiază de un spătar care poate fi înălțat cu ajutorul unei tetiere de tip pernă. Pentru confort mărit, recomandăm achiziționarea unei perne suplimentare de șezut (înaltă de 5 cm). Se poate procura și un sistem de roți antirăsturnare pentru siguranța utilizatorului pe toată durata folosirii scaunului.

Cărucior cu rotile pliabil – FS204BJ

Acest cărucior este recomandat persoanelor care nu se pot deplasa singure, dar care au de asemenea nevoie de un mijloc de transport ușor și pliabil. Construit pe un cadru rectangular din otel vopsit, modelul prezintă spătar extra-înlinabil (ajunte până la poziție orizontală). Utilizatorul se bucură de confort adițional datorită tetiereo ajustabile și detașabile. Atât și șezutul cât și spătarul sunt din piele ecologică, un material moale și ușor de întreținut.

În plus față de suportul de picioare detașabil și de cel pentru gambă, căruciorul cu rotile pliabil prezintă și sprijin pentru braț (detașabil). Pentru siguranța și confortul utilizatorului, scaunul este prevăzut și cu sistem de frânare localizat în zona mânerului.

Cărucior cu rotile multipozabil – FS958LBCGPY

Construit pe cadrul din aluminiu, acest cărucior cu rotile multipozabil este desinat transportului de persoane adulte cu dificultăți motorii. În plus față de acționarea manuală, modelul prezintă un unghi de înclinare al spătarului independent de cel al șezutului. Rezultatul este un scaun cu rotile care permite așezarea utilizatorului în diferite poziții, în funcție de nevoie. Siguranța este asigurată de un ham de fixare excelent și a câtorva elemente antialunecare.

Data viitoare vom vorbi despre câteva cărucioare cu funcții speciale. Rămâneți aproape!

Lasa un comentariu