Cărucioare cu rotile – Ediție specială (2)

Cărucioare cu rotile – Ediție specială (2)

Așa cum am promis data trecută, astăzi vom vorbi despre câteva cărucioare cu funcții speciale.

Cărucioare cu funcții speciale

Cărucior cu rotile cu frână la mâner – YJ-AL001A

Disponibil în mai multe variante de șezut, căruciorul cu rotile cu frână la mâner asigură utilizatorul de o deplasare în siguranță. Mânerele sunt detașabile și rabatabile pe două nivele, iar suportul de picioare (cu mișcare de rotație antero-posterioară) este reglabil în lungime. Unul dintre cele mai ușoare modele de pe piață (16kg), modelul acesta poate fi transportat cu lejeritate.

Cărucior cu rotile cu cadru din aluminiu – YJ-AL001

Chiar mai ușor decât fotoliul rulant anterior (14,5kg), acest model prezintă durabilitate datorită cadrului din oțel de aluminiu.

Pentru confort sporit, utilizatorul beneficiază de mânere rabatabile din aluminiu capitonate și un șezut din material sintetic moale. O altă caracteristică importantă a acestui scaun este detașarea rapidă a roților din spate prin simpla apăsare a butonului central. Reglabil în patru poziții, scaunul poate acomoda o pernă suplimentară de șezut – pentru confort – și roți antirăsturnare – pentru siguranță în deplasare.

Cărucioare cu rotile pentru copii

Cărucior electric pentru copii – FS121LF1-41

Acest cărucior cu rotile electric este destinat copiilor care au nevoie de un mijloc de transport facil și durabil. Realizat pe cadru din aluminiu vopsit, modelul acesta prezintă un spătar moale și înclinabil, cât și mânere din PU rabatabile. Șezutul nu este doar confortabil, ci și atrăgător pentru copii datorită materialului în culori vesele.

În plus față de pedalele de sprijin, scaunul prezintă și o centură de siguranță și roți din cauciuc. Copiii îl vor utiliza cu ușurință pentru că mișcările de înainte-înapoi și rotire pe loc sunt controlate cu ajutorul unui joystick (alimentat de o baterie Litium).

Cărucioare cu rotile pentru persoane supraponderale

Modelul CP310 PLUS GO

Viața sedentară poate duce la complicații de sănătate, inclusiv a creșterii în greutate. De aceea vă oferim acest model de cărucior cu rotile dedicat transportului persoanelor supraponderale. Rezistent, scaunul este realizat pe cadru din oțel vopsit și oferă două variante de șezut –50 cm sau 55 cm. Alte caracteristici importante include cotieră rabatabilă, șezut confortabil, și suport de picioare detașabil, cu mișcare de rotație antero-posterioară.

Am vorbit in ultimele trei articole despre diferitele modele de cărucioare cu rotile, cu acționare manuală sau electrică, de poziționare sau cu funcții speciale. Din sutele de modele care există pe piață, am făcut un rezumat al celor mai bune opțiuni pe care vi le oferim ca raport calitate-preț, ca să vă ajutăm în luarea deciziei. Vă dorim o viață frumoasă, activă, plină de bucurii și împliniri.

Lasa un comentariu