Cum alegem paturile si pernele electrice?

Cum alegem paturile si pernele electrice?

Ne place sau nu, noptile devin tot mai lungi si serile tot mai friguroase, oferindu-ne astfel momentul perfect pentru a achizitiona o patura si niste perne electrice, pentru a putea sa ne cuibarim confortabil oriunde ne-am afla.

Exista o multitudine de variante de plapumi, paturi, pernute de toate marimile, dar toate au in comun o serie de cabluri electrice subtiri care se incalzesc in momentul conectarii la priza.

Atunci cand decideti sa investiti in astfel de produse pentru dormitorul dumneavoastra trebuie sa luati in considerare urmatorii factori:

  • daca se folosesc deasupra paturii cu care dormiti de obicei (pentru a mentine o temperatura constanta pe parcursul noptii) sau daca se plaseaza sub dumneavoastra pe saltea (pentru a incalzi patul);
  • marimea de care aveti nevoie pentru pat;
  • cat de repede se incalzesc (in special in cazul în care sunteti predispus sa uitati sa le conectati la priza sau sa le porniti pana in ultima clipa);
  • daca partenerul dumneavoastră este mai friguros sau mai putin friguros decat dumneavoastra s-ar putea sa fie nevoie sa achizitionati o patura care ofera optiunea de “control dublu”;
  • cat de multe setari de caldura considerati ca sunt necesare;
  • daca doriti produse care pot ramane pornite pe tot parcursul noptii;
  • daca produsele pot fi spalate in masina de spalat;
  • cat de usor se pot utiliza paturile si pernele;

patura-electrica-pentru-doua-persoane-relaxy-intellisense-th-02In cazul in care doriti sa le achizitionati pentru camera de zi (canapea) va recomandam sa acordati atentie si modelelor, culorilor, si cat de bine se potrivesc cu restul mobilierului.

Exista unele persoane care isi fac griji din punct de vedere al sigurantei folosirii acestor produse, dar nu trebuie sa va ingrijoreze acest aspect, deoarece paturile si pernele electrice moderne au un mecanism de oprire automata pentru a preveni supraincalzirea.

Paturile si pernele electrice nu au doar un rol de confort, acestea sunt recomandate pentru terapia prin caldura pentru anumite zone ale corpului, distribuind uniform caldura si avand un control strict al temperaturii.

Terapia prin caldura este recomandata pentru reducerea durerilor articulare, musculare, calmarea durerilor menstruale, durerilor de spate, spasmelor musculare etc.

Cunoscand toate aceste lucruri, nu lasati sezonul rece sa va strice buna dispozitie si, mai ales, sanatatea. Veti gasi aici cu siguranta o perna sau o patura electrica pe gustul dumneavoastra.

Sursa foto aici si aici.

Lasa un comentariu