Papuci comozi de vară

Papuci comozi de vară

Durerea de picioare. Nu prea întâlnim oameni pe care să nu-i fi durut vreodată picioarele. Interesant este că mai demult durerea venea de la umblatul pe jos prea mult, astăzi când avem autoturisme, durerea e încă prezentă.

710 braonConcluzia simplă la care putem ajunge este că de vină sunt pantofii, încălţămintea pe care o purtăm.

De cele mai multe ori alegem încălţăminte după felul în care arată. Atraşi de aspectul vizual din catalog, de pe internet sau din piciorul vedetei care o poartă, ni se pare alegerea perfectă. Odată încălţat, piciorul ar putea avea o altă opinie despre încălţămintea aleasă, de aceea primul sfat este:

Lăsaţi piciorul să decidă. Faceţi alegerea pantofului sau saboţilor după ce îi încălţaţi şi observaţi senzaţia pe care o aveţi atunci când îi purtaţi. Ceea ce pare frumos, estetic şi atrăgător, s-ar putea să fie incomod pentru picior. Încălţămintea trebuie să fie confortabilă pentru picior, astfel fie că mergeţi, fie că staţi, nu trebuie să simţiţi povara faptului că sunteţi încălţaţi.

Încălţămintea prezentată aici are toate criteriile unor saboţi comozi, din piele, cu talpă ultra-comodă, cu spumă de memorie, asigurând un mers confortabil şi ferm, permiţând aerisirea prin perforaţiile de ventialare, astfel că piciorul rămâne uscat toată ziua.

Cu sau fără cataramă, în funcţie de preferinţe şi tipul de muncă prestat, saboţii sunt acum într-o variantă coloristică surprinzătoare. Cândva erau disponibili doar în alb, acum gama de culori s-a extins oferind o paletă variată, ceea ce califică saboţii ca fiind extrem de utili şi confortabili.952 tirkiz ciklama

Folosirea lor iniţială, în cabinete medicale şi spitale, îi validează, în sensul că în condiţiile unui efort consistent este asigurat confortul şi relaxarea picioarelor, astfel că folosirea lor şi în alte medii, decât cele medicale, întăreşte convingerea că saboţii Leon sunt o alegere excelentă.

Pentru o vară în care picioarele să îţi fie desfătate, mersul comod, alege o pereche de saboţi Leon.

Un ultim argument, foarte important, este preţul. Multă încălţăminte promovată şi despre care se scriu multe lucruri frumoase, are preţuri suficient de mari, însă preţurile Neomed, concurează cu orice alt tip de încălţăminte, oferindu-vă încă un argument  să încercaţi din varietatea de încălţăminte oferită de Neomed.

Lasa un comentariu