Ziua Copilului la Spitalul de recuperare din 1 Mai

Ziua Copilului la Spitalul de recuperare din 1 Mai

Cu ocazia zilei internaționale a copilului, compania Neomed în colaborare cu Asociația Europeană pentru Egalitate de Șanse, Change for All, organizează în data de 1 iunie începând cu ora 16.00, în parcul din stațiunea 1 Mai, activități educaționale și distractive pentru copii.

Venind în sprijinul copiilor și familiilor mai puțin favorizați de soartă și care își petrec ziua de 1 iunie în Centrul de Recuperare din 1 Mai, Neomed și Change for All, organizează acțiuni de educație socio-emoțională și activități educative susținute de către psihologii Școlii lui Pepo, doamna Natalia Iosif și Cecilia Coita, împreună cu un animatori care vor desfășura activități distractive.

Proiectul se va desfășura periodic și se intitulează: Zâmbet de copil! Motto-ul proiectului este redat în rândurile de mai jos:

Să fii părintele unui copil cu dizabilități nu e deloc ușor. Acești părinți muncesc mult, au problemele oricărui om, dar stresul din viața lor este dublat de  dorința de a-și proteja copilul de ideile preconcepute ale celor din jur, de adaptarea acestuia la viață astfel încât traiul lui să fie cât mai aproape de normalitate.

Pe 1 iunie vă invităm să fim împreună, copiii noștri și copiii lor să se joace împreună, să se distreze împreună, să râdă împreună! Două ore din lupta lor zilnică le putem transforma într-o experiență pozitivă și mai puțin dureroasă!

În cadrul acestor evenimente, Neomed și Change for All, dorește să promoveze într-o manieră etică serviciile oferite, aducând plus valoare nu numai prin gama variată de produse oferite la prețuri cât mai accesibile, cât și prin gesturi de omenie și întrajutorare, prin care ne îndreptăm atenția înspre cei de lângă noi.

În acest sens lansăm invitația altor ONG-uri și societăți comerciale care doresc să dezvolte parteneriate și să contribuie la dezvoltarea unui mediu prietenos cu copiii.

 

Lasa un comentariu